Bunty Aur Babli krijgt mogelijk een vervolg

Bunty Aur Babli krijgt mogelijk een vervolgVolgens de laatste filmgeruchten zouden Abhishek Bachchan en Rani Mukerji opnieuw samenkomen voor het vervolg op de hit Bunty Aur Babli uit 2005. Een productiemedeweker van Yash Raj Films reageert op het nieuws.

“Er is al enige tijd sprake van een vervolg op Bunty Aur Babli. Maar pas recent zijn er echte stappen genomen om dit te realiseren. Aditya Chopra is hier serieus mee bezig en de productiewerkzaamheden zijn al begonnen. Abhishek Bachchan en Rani Mukherji hebben enthousiast gereageerd en willen heel graag deel uit maken van dit project.”

“Het vervolg wordt echter niet geregisseerd door Shaad Ali. Wij zijn nog altijd op zoek naar de juiste persoon. Het script is klaar en de planning ook. Als alles volgens plan verloopt dan kunnen we in november beginnen met de opnames”, aldus een productiemedewerker.

Yash Raj Films zegt echter in een verklaring dat er gesproken wordt over een mogelijk vervolg, maar dat er op dit moment noch een script noch een cast klaarstaat om mee te beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.