Aishwarya Rai Bachchan twijfelt over biografie

Aishwarya Rai Bachchan twijfelt over schrijven biografieAishwarya Rai Bachchan bekende onlangs dat ze nooit actrice wilde worden. “Alles gebeurde per toeval. Ik studeerde architectuur en deed daarna mee aan een Miss Verkiezing en alles veranderde. De overstap naar films leek een goede volgende stap en wanneer je eerste aanbieding komt van niemand minder dan Mani Ratnam, dan zeg je geen nee”, aldus Aishwarya.

Haar levensverhaal maakt dan ook een mooi script voor een film of voor een boek. De 44-jarige staat open voor het idee, maar weer alleen niet of het wel een goed idee is. “Ik heb er zelf niet over nagedacht, maar het is wel een paar keer voorgesteld. Misschien ben ik te verlegen, maar het zou niet verkeerd zijn om deze optie te verkennen.”

“Ik denk niet dat ik zelf in de pen zal klimmen. Deze taak zal ik dan toevertrouwen aan een gerenommeerde schrijver en hoewel ik daar wel vertrouwen in heb zal degene mij ook moeten begrijpen. Wanneer ik soms naar mezelf luister dan ben ik soms zo filosofisch in mijn bewoordingen. En is het mogelijk om dat op een juiste wijze te vertalen. Dat is de enige zorg die ik heb. Als mijn verhaal een geweldig verhaal is om te vertellen of om te verfilmen, dan waarom niet!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.