Imtiaz Ali ontkent samenwerking met Shahid Kapoor

Imtiaz Ali ontkent samenwerking met Shahid KapoorDe afgelopen maanden ging het gerucht dat filmmaker Imtiaz Ali en Shahid Kapoor na ruim 10 jaar weer samenkomen voor een film. Maar de filmmaker ontkent dit nieuws.

“Er zullen altijd roddels naar boven komen, want het feit is dat ik altijd in gesprek zal zijn met acteurs. Er wordt altijd gespeculeerd”, aldus Imtiaz.

“Ik heb nooit een film aangekondigd met Shahid. Ik heb zelfs nooit gezegd dat ik bezig ben met een film, maar ik zou heel graag opnieuw met hem willen werken. Dus wanneer mensen vragen wanneer ik aan mijn film begin met Shahid dan stel ik de vraag: Welke film? Misschien moeten jullie deze vraag eens stellen aan de persoon die het gerucht de wereld in heeft geholpen”, voegt hij toe.

Ook Shahid Kapoor hoopt binnenkort met de filmmaker aan de slag te gaan. “Ik begin straks aan mijn volgende film. Wellicht dat het niet meer dit jaar gaat gebeuren, maar dat weet je nooit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.