Rani Mukherji gelooft dat het script een film maakt of breekt

Rani Mukherji gelooft dat het script een film maakt of breektRani Mukerji gaf onlangs haar mening over de stereotypering over getrouwde actrices en wat nu essentieel is voor het succes van een film.

“Wanneer de inhoud van een film goed is, dan maakt het niet uit of je getrouwd bent, ongehuwd, mooi of niet mooi bent…de film werkt. Ik ben de vrouw van een schrijver, regisseur en producent, ik ben de dochter van een schrijver en producent en ik begrijp heel goed dat een goed script een film maakt of breekt”, aldus Rani.

Haar film Hichki was recent te zien op het Indian Film Festival of Melbourne en Rani is erg trots op deze film. “Ik ben blij dat mensen de inhoud hebben geaccepteerd. De film heeft het bewustzijn over het syndroom van Tourette vergroot. Ik ben blij dat ik deze rol heb mogen vertolken en dat regisseurs aan mij denken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.