Nick Jonas arriveert in India met familie voor verloving met Priyanka Chopra

Nick Jonas arriveert in India met familie voor verloving met Priyanka ChopraNick Jonas en zijn ouders zijn met Priyanka Chopra in India gearriveerd voor hun geruchtmakende verloving. Het huwelijk zal spoedig volgen.

“Nick Jonas en zijn familie zijn in India gearriveerd voor het verlovingsfeest. Dit wordt de eerste keer dat de families elkaar ontmoeten en elkaar zullen leren kennen. Het is een traditie dat ze elkaar ontmoeten voor de bruiloft en Priyanka’s familie stond er op om de familie Jonas welkom te heten in eigen land”, aldus een vriend van de familie Chopra.

Het stel wil niet te lang wachten om te trouwen. “Priyanka wil alles op de traditionele manier. Ze respecteert de normen en waarden van haar familie. En daarom wil ze ook graag een Indiase bruiloft. Alles is nog erg geheim, maar de gasten worden vandaag verwacht. Het plannen verloopt voorspoedig”, voegt hij toe.

Volgens de laatste geruchten vindt het huwelijk plaats op 16 september, de dag dat Nick 26 jaar wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.