Deepika Padukone met Salman Khan in volgende film van Sanjay Leela Bhansali?

Deepika Padukone met Salman Khan in volgende film van Sanjay Leela Bhansali?Al enkele jaren hoopt regisseur Sanjay Leela Bhansali een van zijn favoriete acteurs te strikken voor zijn volgende film. Maar er komen steeds andere films tussendoor. Nu gaat het gerucht dat het dan toch eindelijk zo ver is en dat hij opnieuw zal samenwerken met Salman Khan.

Het gaat om de film Inshallah waar Sanjay de titel recent van heeft laten vastleggen. Ook de vrouwelijke hoofdrol heeft Sanjay al bepaald. Het gaat om niemand minder dan zijn huidige favoriet Deepika Padukone. Sanjay is gek op Deepika en na drie films is hij nog helemaal niet klaar met deze actrice. “Ik ben gek op haar. Zij is fantastisch!”

Indien het lukt om zowel Salman Khan als Deepika Padukone te tekenen voor de film, dan zal dit de eerste keer zijn dat deze twee acteurs samen op het witte doek zullen schitteren.

Sanjay hoopt ergens in het eerste kwartaal van 2019 met de opnames te kunnen beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.