Anil Kapoor niet klaar om eigen film te regisseren

0

Anil Kapoor niet klaar om eigen film te regisserenAnil Kapoor is na bijna 40 jaar in de industrie een Bollywood-icoon, maar hij voelt nog steeds niet zelfverzekerd genoeg een film te regisseren.

“Al mijn hele carriere word ik door mensen gewezen op mijn inzicht en talent om een film te regisseren. In 1994, toen ik samen met Vidhu Vinod Chopra werkte aan de film 1942: A Love Story, zeiden hij en zijn team dat ik de vaardigheden heb om een goede regisseur te worden. Maar mijn probleem is dat ik gewoonweg niet genoeg zelfvertrouwen heb”, aldus Anil.

“Het is al meer dan 20 jaar geleden dat Parinda is uitgebracht, maar ik had toen geen zelfvertrouwen en ik heb ook nu geen zelfvertrouwen…niet genoeg in ieder geval. Ik ben erachter dat ik niet technisch kan denken. Ik ben een emotionele denker. En je moet je kunnen distantiëren van je werk.”

Op dit moment is Anil Kapoor te zien in de film Fanney Khan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.