Jackie Shroff in de rol van Salman Khan’s vader

Jackie Shroff in de rol van Salman Khan's vaderJackie Shroff heeft getekend om in de film Bharat de rol van Salman Khan’s vader te spelen.Bharat brengt dit duo weer na acht jaar samen. Ze waren voor het laatst samen te zien in de film Veer uit 2010.

“Het is geen grote rol, maar de rol is cruciaal voor de film en laat een grote impact achter op het personage van Salman. Dit beïnvloedt zijn hele leven”, aldus een productiemedewerker.

Bharat begint in 1947 na de opdeling van Brits-Indië tot de twee onafhankelijke staten India en Pakistan. Duizenden gezinnen worden van elkaar gescheiden. De film vertelt het verhaal van een land en een persoon, die beide de naam Bharat dragen. De film draagt de volgende quote: “Wanneer ik het niet red, sta jij aan het hoofd van de familie. Dat betekent wat er ook gebeurd, je zet de familie op de eerste plaats. Nu, dat jij het hoofd van de familie bent, zorg goed voor ze.”

Dit zijn de woorden die een langdurige impact hebben op het personage van Salman Khan. Zij worden gescheiden tijdens de verdeling van het land, maar deze woorden en het verlangen om herenigd te worden met zijn vader blijven bij hem tot het eind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.