John Abraham tekent Sarfarosh 2

John Abraham tekent Sarfarosh 2Onlangs deden geruchten de ronde dat John Abraham is benaderd voor het vervolg op de succesvolle film Sarfarosh uit 1999. De 45-jarige acteur bevestigt nu het nieuws.

“John Mathew Mattan en ik gaan de film samen produceren. We werken nog steeds aan het script, maar ja de geruchten kloppen. Ik speel de hoofdrol. Wij hopen begin volgend jaar te kunnen starten met de opnames”, aldus John.

“Ik ben erg enthousiast. Ik ben een groot fan van Aamir Khan en het wordt een enorme uitdaging om te kunnen voldoen aan die standaard. Maar het is een ander personage, een ander verhaal, maar ethos is hetzelfde”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.