Moeder Priyanka Chopra ontkent geruchten over huwelijk

Moeder Priyanka Chopra ontkent geruchten over huwelijkDe afgelopen weken werden we verrast met het nieuws dat Priyanka Chopra verloofd zou zijn met zanger Nick Jonas.

Het nieuws werd aangewakkerd door regisseur Ali Abbas Zafar die in een van zijn tweets hints liet vallen, nadat hij bekendmaakte dat Priyanka niet langer deel uitmaakt van zijn film Bharat. Volgens de geruchten zou Nick de actrice op haar 36e verjaardag ten huwelijk hebben gevraagd. Maar de moeder van Priyanka Chopra ontkent het nieuws.

“Wij hebben zoiets niet aangekondigd”, aldus Madhu Chopra.

Afgelopen week bleek dat Priyanka de film Bharat heeft laten vallen, omdat ze een beter aanbod heeft gekregen vanuit Hollywood. De film Cowboy Ninja Viking, waarin ze te zien is naast Chris Pratt, zou de actrice wereldwijde bekendheid brengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.