Aishwarya Rai Bachchan wil graag regisseren

Aishwarya Rai Bachchan wil graag regisserenAishwarya Rai Bachchan is nog lang niet klaar als actrice, maar toch kijkt ze al naar de mogelijkheid om binnen enkele jaren op de regisseursstoel te gaan zitten.

“Regisseren is altijd een droom geweest. En dat is iets wat ik zeker over een paar jaar zou willen doen”, zegt de 44-jarige.

Door de jaren heen heeft Aishwarya wel bewezen dat ze een geweldige script kan herkennen. En haar begrip van het vak is niet onopgemerkt gebleven bij haar collega’s. “Alle regisseurs en acteurs waar ik mee heb gewerkt pesten mij ermee. Zelfs Abhishek zegt dat ik deze richting moet gaan ontdekken.”

“Als ik besluit te gaan regisseren dan ga ik er helemaal voor. Mijn werk is mijn leven. Ik doe er alles aan om de scenes volledig te begrijpen.” Maar ze voegt toe dat filmmaken nog even zal moeten wachten. “Ik krijg nog altijd zoveel interessante scripts aangeboden. En acteren kan ik niet zomaar loslaten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.