Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan samen terug op het witte doek

Abhishek Bachchan en Aishwarya Rai Bachchan samen terug op het witte doekAl maanden gaan er geruchten dat Abhishek Bachchan en zijn vrouw Aishwarya Rai Bachchan eindelijk weer samen een film hebben getekend. Het was al bekend dat ze in gesprek waren met enkele regisseurs, maar daar was nog niets uitgekomen. Aishwarya bevestigt nu het nieuws dat het stel de film Gulab Jamun heeft getekend.

“Wij hebben besloten om samen te tekenen voor Gulab Jamun. Ik zei tegen Abhishek dat hij snel een beslissing moest nemen over zijn volgende project, na Manmarziyaan”, aldus Aishwarya.

“Het is een prachtig script en wij passen perfect in het verhaal. Het moet ook wel een zeer interessant project zijn als een echtpaar bij elkaar komt om het verhaal over te brengen. De afgelopen jaren zijn wij overspoeld met scripts en kwamen af en toe wel in de verleiding om te tekenen. Maar dan gingen we de discussie in. Maakt dit project ons enthousiast? Hoe raakt het ons als individu? En waarom zou het huwelijk onze keuzes moeten bepalen? Moeten we dit niet uit persoonlijk perspectief benaderen?,” voegt ze eraan toe.

Het stel verschijnt na acht jaar weer samen op het witte doek. Zij waren voor het laatst samen te zien in de film Raavan in 2010.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.