Rishi Kapoor wil zoon Ranbir snel zien trouwen

Rishi Kapoor wil zoon Ranbir snel zien trouwenRishi Kapoor spreekt vol lof over zijn zoon Ranbir Kapoor en zijn werk in de film Sanju. Ranbir heeft nu veel succes geboekt in zijn carrière. Rishi Kapoor hoopt dat Ranbir nu net zoveel tijd aan zijn priveleven zal besteden.

“Het wordt tijd dat hij gaat trouwen. Ik was op mijn 27e al getrouwd. Hij is nu 35, dus hij moet er wel aan denken. Hij mag trouwen met wie hij wil. Wij hebben daar geen bezwaar tegen. Ik wil graag tijd doorbrengen met mijn kleinkinderen voordat ik er niet meer ben”, aldus Rishi.

Maar Rishi begrijpt wel dat de huidige maatschappij en de druk van een veeleisende carrière weinig ruimte laat voor een privéleven. “Of het nu om Ranbir gaat of om zijn leeftijdsgenoten, we zijn allemaal gericht op ons werk. We hebben oogkleppen op. De enige vrouwen die acteurs ontmoeten zijn actrices. Ze socialiseren niet zo vaak en veel. Dat is de keerzijde van het leven in films.”

De 65-jarige acteur zegt dat de afstand in relatie tussen hem en Ranbir hem ervan weerhoudt de vraag te stellen. “Ik vraag er niet naar, maar Neetu doet dat wel. Maar hij wuift de vraag dan weg. Ons geluk ligt in zijn geluk.”

Eerder dit jaar maakte Ranbir bekend een relatie te hebben met Alia Bhatt. Of hij nog dit jaar in het huwelijksbootje stapt is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.