Bollywood film Sanju gaat China markt veroveren

Bollywood film Sanju gaat China markt veroverenChina is de nieuwste markt voor Bollywood films. Na onder andere Dangal en Bajrangi Bhaijaan zal ook Sanju een release zien in China.

“Veel distributeurs in China hebben ons benaderd. Ze hebben de film bekeken en er is veel belangstelling voor het uitbrengen ervan in het land. Wij kijken tevens naar de mogelijkheden met Fox Star om de film tegelijkertijd uit te brengen in Japan en Zuid-Korea”, aldus Vijay Singh, CEO Fox Star Studios.

De markt voor Bollywood blijft groeien in China. Nadat andere films succesvol zijn gebleken is het niet meer dan logisch dat de makers ook deze markt willen veroveren. Maar volgens Vijay Singh is het niet zo zeer een voor de hand liggende keuze. Het gaat allemaal om de inhoud van een film.

“Het gaat uiteindelijk om het hebben van een goed script. Het helpt om grote namen in je film te hebben, maar de gouden regel is dat een fantastisch verhaal mensen naar de bioscoop brengt. Filmliefhebbers geven niet zomaar hun geld uit. Ze willen waar voor hun geld en accepteren alleen goede film”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.