Deepika Padukone krijgt wassenbeeld in Madame Tussauds

Deepika Padukone krijgt wassenbeeld in Madame TussaudsDeepika Padukone heeft via een live-stream op Faceboek bekendgemaakt dat zij zich mag toevoegen aan de prestigieuze line-up bij Madame Tussauds in Londen.

De 32-jarige, die bekend staat om haar rollen in Piku, Om Shanti Om, Cocktail, Padmaavat en de Hollywood film XXX: Return of Xander Cage, is blij en zeer vereerd.

“Ik ben blij en vereerd dat ik mij mag toevoegen aan de ongelooflijke lijst van toptalenten bij Madame Tussauds Londen. Het werken aan mijn look was een ontzettende leuke ervaring. Ik kan niet wachten om het beeld volgend jaar te zien.”

“Deepika heeft in de afgelopen jaren enorme successen geboekt. Niet alleen in de wereld van Bollywood, maar over de hele wereld. Ze stond zelfs vermeld in de TIME 100 van dit jaar. We hebben regelmatig verzoeken ontvangen om haar te vereeuwigen in wax. Haar fanbase blijft groeien. We hopen hiermee veel mensen gelukkig te maken en kijken er naar uit om hen volgend jaar te verwelkomen in Madame Tussauds Londen”, aldus Edward Fuller, General Manager bij Madame Tussauds Londen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.