Sushant Singh Rajput wil zich richten op carrière

Sushant Singh Rajput wil zich richten op carrièreHet gaat niet goed tussen Sushant Singh Rajput en Kriti Sanon. Het stel, dat samen op het witte doek te zien was in de film Raabta, loopt nu tegen relatieproblemen aan.

Volgens de laatste geruchten zou Kriti klaar zijn om de volgende stap te nemen, maar Sushant wil zich naar verluidt richten op zijn carrière. Raabta was niet het succes dat hij in eerste instantie had verwacht. Hij hoopt dit succes wel te kunnen boeken met films als Drive en Kedarnath.

Daarnaast zouden Kriti en Sushant samen te zien zijn in de volgende film vna Nitesh Tiwari, maar het lijkt erop dat Kriti heeft besloten om deze film te laten gaan. Het gerucht gaat dat Shraddha Kapoor nu is benaderd voor deze film.

Beide acteurs spreken liever niet over hun privéleven. Kriti is momenteel in London voor de opnames van Housefull 4 en Sushant is in Jamshedpur voor de opnames van de Hindi remake van The Fault in Our Stars.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.