Chitrangada Singh bezig met schrijven van scripts

Chitrangada Singh bezig met schrijven van scripts Chitrangada Singh is een succesvolle actrice en producent. En nu gaat ze nog een stap verder door zich te verdiepen in het schrijven van scripts.

“Schrijven is altijd een van mijn passies geweest. Op dit moment werk ik aan twee verhalen. Deze moet ik nog verder uitwerken. Maar we zijn ook al begonnen met het scenario voor een van deze verhalen. Het is een luchtig romantisch verhaal”, aldus Chitrangada.

“Het is een film dat mij na aan het hart ligt en ik ben van plan om ook de hoofdrol te spelen. Maar voorlopig wil ik er verder niets over kwijt. Laten we eerst kijken hoe dit zich ontwikkelt”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.