Gaat Deepa Mehta tv-show regisseren voor Netflix?

Gaat Deepa Mehta tv-show regisseren voor Netflix?Regisseur Deepa Mehta zou, volgens de laatste geruchten, een Indiase tv-show hebben geschreven voor Netflix. Het script is klaar en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Deepa Mehta is momenteel in India. Daar is ze druk bezig met het vinden van de juiste locaties, maar ook het samenstellen van de cast. Of er bekende Indiase acteurs aan deze serie zullen meewerken is onbekend.

De recente serie Sacred Games is een enorme hit. Het volgende Indiase aanbod is de horror thriller Ghoul. Deze verschijnt in augustus op Netflix.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.