Kanker geconstateerd bij Sonali Bendre

Kanker geconstateerd bij Sonali BendreBij Bollywood actrice Sonali Bendre is kanker geconstateerd. Dit maakt de actrice bekend via sociale media.

In een ontroerend bericht vertelt ze dat ze op dit moment in New York is voor een behandeling. Ondanks het tragische nieuws blijft de 43-jarige zeer optimistisch. Ze bedankt tevens vrienden en familie voor hun sten en toeverlaat in deze moeilijke tijd.

“Soms, wanneer je het het minst verwacht, word je leven overhoop gegooid. Ik ben onlangs gediagnosticeerd met kanker en het is uitgezaaid. Dit hebben we niet zien aankomen. Een nijdige pijn leidde tot enkele testen waar een onverwachte diagnose uit kwam.”

“Mijn familie en goede vrienden zijn een grote steun voor mij in deze tijd. Ik ben erg gezegend en dankbaar voor elk van hen. Er is geen betere manier om dit aan te pakken dan snel en onmiddellijk actie te ondernemen. En dus, zoals geadviseerd door mijn artsen, onderga ik momenteel een behandeling in New York. Wij blijven optimistisch en ik ben vastbesloten hier tegen te vechten.”

“Wat erg heeft geholpen is alle liefde en steun die ik de afgelopen dagen heb ontvangen en waar ik zeer dankbaar voor ben. Ik ga deze strijd aan met mijn familie en vrienden die mij de kracht geven om dit te doen.”

Sometimes, when you least expect it, life throws you a curveball. I have recently been diagnosed with a high grade cancer that has metastised, which we frankly did not see coming. A niggling pain led to some tests, which led to this unexpected diagnosis. My family and close friends have rallied around me, providing the best support system that anyone can ask for. I am very blessed and thankful for each of them. There is no better way to tackle this, than to take swift and immediate action. And so, as advised by my doctors, I am currently undergoing a course of treatment in New York. We remain optimistic and I am determined to fight every step of the way. What has helped has been the immense outpouring of love and support I’ve received over the past few days, for which I am very grateful. I’m taking this battle head on, knowing I have the strength of my family and friends behind me.

Een bericht gedeeld door Sonali Bendre (@iamsonalibendre) op

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.