Anil Kapoor viert 35-jarig jubileum

Anil Kapoor viert 35-jarig jubileumAnil Kapoor vierde onlangs zijn 35-jarig jubileum. De 61-jarige acteur maakte in 1982 zijn grote debuut met de film Shakti. Op sociale media uitte hij zijn dankbaarheid en in een recent interview gaf hij inzicht in wat nodig was om succesvol te worden.

“Wat een geweldige reis! Zoveel personages, zoveel kansen om te groeien en vooral al die eindeloos mooie herinneringen. Ik kan mij het leven voordat ik deel uitmaakte van de filmindustrie niet echt meer herinneren, want ik ben gaan leven op het witte doek… Gezegend dat ik mijn droom mag leven!”, aldus Anil Kapoor.

Over zijn succes zegt hij het volgende. “Het is een combinatie van goede wil, de juiste keuzes, hard werken en werken met de juiste mensen. Mijn vrouw en mijn familie hebben mij op de been gehouden. Ik heb ook weleens iets gedaan omdat iemand mij vertelde dat dat een goede keus zou zijn. Later word je daarvoor afgestraft. Er zijn geen shortcuts voor succes.”

Anil Kapoor is op dit moment te zien in de actiethriller Race 3.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.