Priyanka Chopra over haar toekomst met kinderen

Priyanka Chopra over haar toekomst met kinderenHet is geen geheim dat Priyanka Chopra al lange tijd zeer succesvol is als actrice en producente. Met een bloeiende internationale carrière en een relatie met zanger Nick Jonas, lijkt het erop dat de actrice alles heeft. Kijkend naar de toekomst zegt ze dat ze nu graag de volgende stap wil zetten en dat is een gezinnetje.

In een recent interview zegt ze dat ze voornamelijk in het heden leeft, maar dat ze wel uitkijkt naar een rustige toekomst. “Over tien jaar wil ik absoluut kinderen hebben. Dat wil zeggen dat het de komende tien jaar moet gebeuren. En hopelijk eerder dan dat. Ik ben dol op kinderen en ik wil die rol ook vervullen.”

Momenteel doet Priyanka ook heel veel voor andere kinderen. Ze heeft namelijk haar eigen stichting dat via fondsenwerving bewustwording creëert rondom het onderwerp educatie voor alle kinderen. “Ik heb zelf nog geen kinderen, maar ik probeer andere kinderen te helpen waar ik kan. Mijn stichting is klein, maar ik wil hier graag iets mee doen. Wij financieren onderwijs voor kinderen die willen studeren, maar dit niet kunnen betalen. Ik wil hier iets groots van maken. Ook dit hoort bij mijn tienjarenplan”, zegt ze trots.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.