Remo D’Souza: “Salman heeft alle stunts in Race 3 zelf gedaan”

0

Remo D'Souza: "Salman heeft alle stunts in Race 3 zelf gedaan"De trailer van Race 3 zit vol met geweldige stunts en actiescenes. In een recent interview onthult regisseur Remo D’Souza dat acteur Salman Khan alle stunts zelf heeft uitgevoerd.

“Salman heeft alle stunts helemaal zelf uitgevoerd. Van de achtervolgingsscènes tot aan het schieten vanaf een rijdende motor en alle gevechten zijn door hem zelf gedaan. Ik was verbaasd te horen dat hij geen body-double wilde gebruiken”, zegt Remo.

“Mijn grootste droom was om Salman Khan te presenteren zoals nooit eerder is gedaan. Ik ben een groot fan van Salman en ik weet hoe fans hem op het witte doek willen zien. Vandaar dat ik hem larger-than-life zal presenteren.”

“Race 3 is een visueel spektakel. Ik wilde de film en scenes zo realistisch mogelijk houden. Alle actiescènes in de film zijn speciaal gechoreografeerd door Tom Struthers en Anal Arsu en opgenomen met de hulp van opgeleide stuntprofessionals”, voegt hij toe.

Race 3, met in de hoofdrollen Salman Khan, Anil Kapoor, Jacqueline Fernandez, Bobby Deol, Daisy Shah en Saqib Saleem, is geregisseerd door Remo D’Souza en draait vanaf vrijdag in de bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.