Alia Bhatt geeft bestaan Casting Couch toe

Alia Bhatt erkent bestaan Casting CouchAlia Bhatt is een van de beste actrices van deze generatie. Maar deze jongedame is niet alleen goed in haar vak, ze heeft tevens een goede kijk op zaken. Recent werd ze gevraagd naar haar mening over de ‘casting couch’ in het kader van de #MeToo campagne. En ze schuwt het onderwerp totaal niet.

“Dit onderwerp is vandaag de dag het gesprek van de dag. Wanneer dergelijke onderwerpen worden besproken, geeft dit een negatieve vibe af aan de hele omgeving. Mensen denken direct dat de hele industrie slecht is, maar dat is niet zo.”

“Ik heb er persoonlijk niet mee te maken gehad, maar ik zal het bestaan ervan niet ontkennen. Iedereen zal moeten vechten om werk te krijgen in deze industrie. En dat is niet makkelijk. En tijdens deze moeilijke tijd zul je altijd mensen tegenkomen die misbruik zullen maken van jouw situatie. Dit gebeurt niet alleen in India, maar overal ter wereld.”

“Wanneer je overtuigt bent van je talent, zul je altijd in jezelf blijven geloven. En mocht je dit soort mensen tegenkomen, wees dan niet bang om dit direct aan je ouders te melden en samen naar de politie te stappen.”

Op dit moment werkt de 25-jarige Alia aan de films Bramhastra, Gully Boy en Kalank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.