Rajkumar Hirani bevestigt Munnabhai 3

0

Rajkumar Hirani bevestigt Munnabhai 3Rajkumar Hirani, die momenteel druk bezig is met de promotionele werkzaamheden voor zijn meest ambitieuze film Sanju, bevestigt in een recent interview dat Munnabhai 3 nog steeds op de planning staat.

Fans wachten al jaren op het derde deel uit de franchise Munnabhai. De eerste twee delen werden een enorm succes en dat maakt dat de verwachtingen voor een derde deel hoog zijn. Rajkumar Hirani maakt zich daar geen zorgen om. Munnabhai 3 komt eraan!

“Wij, en daarmee bedoel ik Abhijat Joshi en ik, wilden altijd al een derde deel maken. We hebben verschillende ideeën uitgewerkt, waarvan de laatste teveel overeenkomsten vertoonden met de film My Name is Khan. Deze moesten we dus schrappen. En we zijn toen opnieuw begonnen.”

“Een ding is zeker, het script moet voldoen aan de hoge kwaliteit die wij in de eerste twee delen hebben gecreëerd. We hebben nu wel een ontzettend leuk idee, maar deze moet nog worden uitgewerkt”, aldus Rajkumar Hirani.

We hebben dus iets om naar uit te kijken! Maar eerst de film Sanju. Deze staat gepland voor een release op 29 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.