Home Algemeen Patatje Roti; hoe smaakt dat nou? De Telegraaf gaat op onderzoek

[Filmpje] Patatje Roti; hoe smaakt dat nou? De Telegraaf gaat op onderzoek

Foto (c) De Telegraaf screenshots van het filmpje
Patatje Roti; hoe smaakt dat nou? De Telegraaf gaat op onderzoek
Foto (c) De Telegraaf screenshots van het filmpje

Het heeft niets met Bollywood te maken, maar we willen er toch even bij stil staan: Patatje Roti. Afgelopen week stond social media er vol van, dit nieuw item op de menu kaart van Bram’s gebaseerd op de Hindoestaanse roti zoals we die kennen uit Suriname. Het gerecht van Bram’s Gourmet Frites, het luxe broertje van Bram Ladage, bevat ingrediënten als masala kip, roti plaat, zoete augurk, gekookt ei, sambal en… seroendeng(?)

De Surinaamse site Waterkant bracht het nieuws naar buiten waarna diverse media het oppikten. Een daarvan was De Telegraaf en die besloot letterlijk de proef op de som te nemen. In dit door hen gemaakt filmpje gingen ze langs bij Bram’s in Rotterdam en vroegen consumenten om hun mening.

Toevallig was een van de kopers een Hindoestaan. Luister wat hij te zeggen heeft:

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten