Dochter Amitabh Bachchan maakt acteerdebuut in commercial

Dochter Amitabh Bachchan maakt acteerdebuut in commercialShweta Bachchan Nanda heeft recent haar acteerdebuut gemaakt in een tv-commercial. De commercial moet nog verschijnen, maar ze heeft al een grote fan en dat is niemand minder dan haar vader Amitabh Bachchan.

In een recent interview onthult Amitabh dat Shweta eigenlijk de ‘enige echte acteur’ in de familie is. “Ze zal het zelf niet toegeven, maar ze is erg goed. Ze is een ster in het nabootsen van mensen, accenten en gedrag. Waar we ook zijn en wat er ook gebeurt, ze kan iedereen exact nabootsen. Ze is echt een goede actrice.”

Shweta deelt niet de mening van haar vader. Ze is dan ook niet van plan om te acteren in Bollywood. “Nee, een carriere als actrice zit er niet in. De enige reden dat ik dit doe is vanwege Kalyan Jewelers. De meeste vrouwen dragen graag sieraren en als ontwerper geniet ik volop van het ontwerpproces.”

“Wel kan ik zeggen dat ik erg genoten heb op de set. Het was geweldig om de hele dag met mijn vader door te brengen”, voegt ze toe.

Naast haar carriere als ontwerpster van sieraden schrijft Shweta ook regelmatig columns. En binnenkort brengt de dochter van Amitabh Bachchan haar eerste roman uit getiteld Paradise Towers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.