Ayushmann Khurrana vliegt liever solo

Ayushmann Khurrana vliegt liever soloAyushmann Khurrana is op dit moment een van de meeste succesvolle acteurs in Bollywood. Hij krijgt dan ook een enorm aanbod van films. Een van de films is de Hindi-remake van de Tamil-hit Jigarthanda. Maar de acteur weigerde deze. De reden? Hij wil niet samen met een andere grote naam de credits delen.

Ajay Devgn heeft de rechten van deze Tamil-film gekocht. De film vertelt het verhaal van een gangster een een jonge filmmaker, die onderzoek doet naar de onderwereld. De rol van de gangster heeft Ajay aangeboden aan Sanjay Dutt en voor de rol van de filmmaker benaderde hij Ayushmann.

“Op dit punt in zijn carriere, na de twee grote hits Bareilly Ki Barfi en Shubh Mangal Savdhaan, wil Ayushmann zijn kracht als solo-hero bekijken. Hij heeft momenteel geen behoefte om het witte doek te delen met een andere grote ster”, aldus een vriend van de acteur.

Ayushmann is niet de enige die met deze gedachte. Ook Ranbir Kapoor, Ranveer Singh en Sushant Singh Rajput zijn op zoek naar ‘solo-hero’-projecten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.