Priyanka Chopra en Katrina Kaif in Krrish 4?

Priyanka Chopra en Katrina Kaif in Krrish 4?De voorbereidingen voor Krrish 4 zijn in volle gang. Het script is bijna klaar en regisseur Rakesh Roshan zet nu de volgende stap. Hij is bezig met het samenstellen van de cast en hij hoopt dat Priyanka ook in dit deel weer de hoofdrol wil spelen.

“Zowel Priyanka Chopra als Katrina Kaif worden genoemd. Rakesh is druk bezig met het script en hij kijkt naar mogelijkheden voor twee vrouwelijke hoofdrollen”, aldus een productiemedewerker.

“Priyanka’s personage zit al in de film, maar moet nog verder worden ontwikkeld. Indien dat niet mogelijk is hoopt hij een nieuw personage te kunnen introduceren. Dit vergt wel enige aanpassingen aan het script. Het zal interessant zijn om te zien of het hem lukt om twee vrouwelijke hoofdrollen in de film op te nemen en hen beide evenveel ruimte te geven.”

In Krrish 3 zagen we ook al twee vrouwelijke hoofdrollen, namelijk Priyanka En Kangna. “Kangna komt in ieder geval niet terug, gezien wat er allemaal is gebeurd de afgelopen jaren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.