Thugs of Hindustan verschijnt in IMAX-formaat

Thugs of Hindustan verschijnt in IMAX-formaatDe Bollywood film Thugs of Hindustan worden uitgebracht in IMAX-formaat. Dit nieuws werd aangekondigd door niemand minder dan acteur Aamir Khan.

“Het is mij een enorm genoegen om aan te kondigen dat mijn film Thugs of Hindostan wordt uitgebracht in IMAX-formaat. De film is een actie-avonturenfilm dat uiterst geschikt is voor IMAX. Ik kijk uit naar de reacties op de film. En eerlijk gezegd wil ik het zelf ook zien”, aldus Aamir.

Thugs of Hindostan is overigens niet de eerste Indiase film dat in IMAX wordt uitgebracht. Eerder verschenen de films Dhoom:3, Bang Bang, Baahubali 2 en Padmaavat in IMAX.

De 53-jarige sprak verder over zijn eerste IMAX-ervaring en beschreef deze als magisch. Wij hopen hetzelfde effect te ervaren wanneer Thugs, met haar verbluffende verhaallijn en prachtige camerawerk, in dit formaat verschijnt.

Thugs of Hindostan, met in de hoofdrollen Aamir Khan, Amitabh Bachchan, Fatima Sana Shaikh en Katrina Kaif, is geregisseerd door Vijay Krishna Acharya en staat gepland voor een release op 7 november 2018. De film wordt geproduceerd door Yash Raj Films.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.