Eerste lied Race 3 is getiteld Heeriye

Eerste lied Race 3 is getiteld HeeriyeHet eerste nummer van de langverwachte Bollywood film Race 3 is uit.

Het nummer is getiteld Heeriye. De muziek is gecomponeerd door Meet Bros en ze gebruiken hiervoor een sample van het nummer I’ve been thinking about you van de band Londonbeat. De tekst is geschreven door Kumaar. Het nummer is gezongen door Meet Bros feat. Deep Money en Neha Bhasin.

Race 3, met in de hoofdrollen Anil Kapoor, Salman Khan, Jacqueline Fernandez, Bobby Deol, Daisy Shah, Saqib Saleem en Freddy Daruwala, is geregisseerd door Remo D’Souza en staat gepland voor een release met Eid.

Bekijk de video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.