Sonam Kapoor Ahuja ontvangt kritiek na naamsverandering op sociale media

Sonam Kapoor Ahuja ontvangt kritiek na naamsverandering op sociale mediaSonam Kapoor Ahuja ontvangt kritiek nadat ze na haar huwelijk haar naam op haar sociale media accounts heeft aangepast.

De 32-jarige heeft haar Twitter- en Instagramaccount verandert naar Sonam K Ahuja. Ze gaf een reactie op de kritiek. “Ik heb altijd gezegd dat ik een feministe ben. Ik heb de keuze om mijn naam te veranderen in wat ik wil. Noch mijn man noch mijn familie hebben mij gevraagd om dit te doen. Kapoor is ook de naam van mijn vader. Dus het is een mannennaam. Ik heb ervoor gekozen om beide te houden”, aldus Sonam.

“Ik heb besloten om het op sociale media te doen, want dat is mijn platform om te zeggen dat ik een keuze heb gemaakt. Dit is mijn persoonlijke keuze. Niemand heeft een pistool tegen mijn hoofd gehouden. Je zou deze vraag ook aan Anand moeten stellen. Hij heeft ook zijn naam veranderd.”

“Het hele idee van feminisme is om gelijke kansen te hebben en de keuze om te doen wat je wil doen. Dus als ik mijn naam wil veranderen is dat mijn persoonlijke keuze”, voegt ze toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.