Saif Ali Khan in gesprek met Luv Ranjan over komedie

0

Saif Ali Khan in gesprek met Luv Ranjan over komedieSaif Ali Khan staat bekend om zijn diverse en experimentele keuzes in films. De acteur is echter een beetje klaar met de drama en zou graag een komedie willen doen.

“Ik zou op dit moment heel erg graag een komedie willen doen. De afgelopen periode heb ik genoeg dramatische en kunstzinnige dingen gedaan. Het is tijd voor een luchtige film”, aldus Saif.

Saif is in gesprek met regisseur Luv Ranjan over de mogelijkheden. “Er lopen gesprekken over een komedie. Er is nog niets besloten. Het script is ook nog niet voltooid dus het is nog veel te vroeg om hier iets over te zeggen. Maar het is een komedie waarin ik een vader speel. Luv is momenteel ook bezig met een andere film, maar we willen heel graag samenwerken.”

De 47-jarige acteur werkt momenteel zelf ook aan een vervolg op de komedie Go Goa Gone. “We hebben een idee. Het team is nog bezig om dit uit te werken. Wij hopen volgend jaar te starten met de opnames.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.