Deadpool 2 brengt klein eerbetoon aan Shah Rukh Khan

Deadpool 2 brengt klein eerbetoon aan Shah Rukh KhanRyan Reynolds’ Deadpool 2 draait vanaf vandaag in de bioscopen. En er is een kleine verrassing die we je alvast willen meegeven…vooral aan alle Shah Rukh Khan fans.

In het eerste deel van Deadpool zat een scene waarin Wade Wilson op de achterbank van een taxi zat van de Indiase taxichauffeur Dopinder. En tot ieders verbazing draaide op de achtergrond het Hindi-lied Mera Joota Hai Japani van de film Shree 420.

In Deadpool 2 keert de Indiase taxichauffeur Dopinder terug. In een van de scenes zitten Deadpool, Cable en Domino in de taxi voor hun missie. Ditmaal speelt er een ander nummer op de achtergrond, namelijk Yun Hi Chala Chal Raahi uit de film Swades.

Deadpool 2 met Ryan Reynolds is geregisseerd door David Leitch en heeft in de hoofdrollen Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand en Karan Soni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.