John Abraham tekent voor thriller Batla House

John Abraham tekent voor thriller Batla House John Abraham heeft getekend voor de nieuwe film van regisseur Nikkhil Advani getiteld Batla House.

Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd incident dat tien jaar geleden plaatsvond. John speelt de rol van plaatsvervangend commissaris van de politie Sanjeev Kumar Yadav, die voor deze missie een President Gallantry Award heeft gekregen.

“Sanjeev wilde een fysiek en mentaal sterke acteur voor deze rol en John past perfect in dat plaatje. Hij valt echter wel op in een menigte en dat wordt onze grootste uitdaging. Hoe laten we hem opgaan in de menigte?, aldus Advani.”

John kan niet wachten om Sanjeev te ontmoeten. “We hebben elkaar alleen gesproken, maar ik kan niet wachten om hem te ontmoeten. Ik ben alles over hem aan het opzoeken en probeer zoveel mogelijk te lezen over het onderwerp. Hij lijkt mij een zeer nederige man met een interessant achtergrondverhaal. De grootste uitdaging voor mij zal zijn om een balans te vinden tussen werk en je land dienen zoals Sanjeev dat heeft gedaan. En dat zo perfect mogelijk op het scherm te brengen.”

De film is geschreven door Ritesh Shah, die eerder ook het script voor D-Day schreef. In september gaan de opnames van start. Wanneer de film in de bioscoop wordt verwacht is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.