Ranbir Kapoor en Ajay Devgn opnieuw samen in een film

Ranbir Kapoor en Ajay Devgn samen in een filmBollywood acteurs Ranbir Kapoor en Ajay Devgn gaan samenwerken. Beide acteurs hebben getekend voor de volgende film van regisseur Luv Ranjan.

Luv heeft twee prachtige redenen om een feestje te vieren. Hij geniet nog volop van het succes van zijn laatste film Sonu Ke Titu Ki Sweety, en mag nu alweer aankondigen dat hij recent twee topacteurs heeft gecast voor zijn volgende film.

“Het is geweldig nieuws. Ik ben heel erg enthousiast dat ik niet met één maar met twee geweldige performers mag gaan samenwerken. De spontaniteit en veelzijdigheid van zowel Ajay als Ranbir is uitmuntend. Ik kan niet wachten!, aldus Luv.”

Ook Ajay Devgn is blij om weer te mogen werken met Ranbir. “Ranbir is een onberispelijke acteur met een groot vermogen om genuanceerde performances te leveren. Hij is verreweg de meeste getalenteerde acteur van zijn generatie. Ik kijk er erg naar uit om weer met hem samen te werken.”

Ook Ranbir spreekt vol enthousiasme over zijn aankomende samenwerking met Ajay en Luv. “Ik heb enorm veel respect voor Ajay en Luv. Ik kan niet wachten om opnieuw met hem voor de camera te staan. Zijn oeuvre is inspirerend. Luv en ik wilden al een tijdje met elkaar samenwerken. Ik ben ervan overtuigd dat deze film de perfecte start is voor onze samenwerking.”

De opnames voor de vooralsnog titelloze film gaan volgend jaar van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.