Katrina Kaif kan niet wachten om te werken met Varun Dhawan

Katrina Kaif kan niet wachten om te werken met Varun DhawanKatrina Kaif heeft getekend voor de volgende dansfilm van regisseur Remo D’Souza. In deze film werkt ze voor het eerst samen met Varun Dhawan. En ze kan niet wachten om te beginnen met de opnames.

“Ik ben erg enthousiast over deze film. Het is een zeer belangrijke film voor mij, voor ons allemaal. Wat betreft Varun, ik ken hem natuurlijk al erg lang. Hij is zeer toegewijd, een hardwerkende en positieve jongeman. Dit gaat erg leuk worden. De film biedt genoeg voor ons beide en het is een geweldige kans voor ons om te laten zien wat we kunnen.”

“Ik teken nooit films, omdat ik een bepaald genre wil doen. Ik volg mijn instinct en kies het beste script uit de stapel die mij wordt aangeboden. Toen ik voor dit vervolg werd benaderd was ik verbaasd. Het concept sprak mij enorm aan. Ik ken Remo ook al erg lang en het is een kans voor ons om iets speciaals te doen. Dit is de dansfilm die ik altijd al wilde doen.”

De opnames voor deze film gaan begin 2019 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.