Priyanka Chopra wil niet kiezen tussen Bollywood en Hollywood

Priyanka Chopra wil niet kiezen tussen Bollywood en HollywoodMet een succesvolle acteercarrière in Bollywood en Hollywood heeft Priyanka Chopra bewezen dat het mogelijk is om een ??carrière te hebben in twee verschillende industrieën en landen. Ze vervult haar rollen als actrice en producent glansrijk voor beide sectoren en geeft toe dat het belangrijk is om een balans te hebben, omdat ze niet wil kiezen.

“Ik heb twee zeer actieve, zeer relevante carrières op twee verschillende continenten. Daarvoor moet ik beide strategisch in balans kunnen brengen, omdat ik niet wil kiezen. En ik denk ook niet dat het elkaar uitsluit.”

“De wereld is zo klein. Met een vlucht van 16 uur sta ik aan de andere kant van de wereld. Dat is niks. Toe nu toe is het mij gelukt en ik wil het blijven doen. Maar een tv-show van 13 afleveringen helpt enorm. Vorig jaar heb ik maar twee films kunnen doen, maar ik wil meer. Ik wil ook Indiase films kunnen maken. Ik wil leuke dingen kunnen doen, mij richten op goede doelen en meer films gaan produceren.”

Chopra’s volgende Bollywood-uitje is Salman Khan’s ‘Bharat’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.