Eerste trailer Indiase Netflix-serie Sacred Games

Eerste trailer Indiase Netflix-serie Sacred GamesNetflix komt opnieuw met een Original en dit keer uit India. De originele serie Sacred Games, met in de hoofdrollen Saif Ali Khan en Nawazuddin Siddiqui, gaat op 6 juli in première in alle gebieden waar Netflix beschikbaar is.

Sacred Games bestaat uit acht afleveringen. De serie vertelt het verhaal van een politieagent uit Mumbai die achter een van een de bekendste druglord’s aan zit. De serie is gebaseerd op de veelgeprezen gelijknamige bestseller Sacred Games van Vikram Chandra.

Bekijk de trailer van de serie die nu ook wel bestempeld wordt als de ‘Narcos’ van India.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.