Ook Karan Johar wil werken met Bollywood sensatie Karthik Aaryan

Ook Karan Johar wil Karthik Aaryan voor volgende projectKarthik Aaryan is de nieuwste sensatie in Bollywood. Het succes van de film Sonu Ke Titu Ki Sweety heeft van Karthik een superster gemaakt. De jonge acteur staat nu op het verlanglijstje van menig filmmaker en krijgt het een na het andere grote project aangeboden. Volgens de laatste geruchten is hij ook benaderd door niemand minder dan Karan Johar.

Het gaat om de volgende film van regisseur Raj Mehta. De film brengt voor het eerst de acteurs Sidharth Malhotra en Kareena Kapoor samen. Maar zij zijn niet het enige stel in de film. Karan Johar zou heel graag Karthik willen hebben voor een van die overige hoofdrollen.

Het is nog maar de vraag of Karthik de film zal tekenen, maar je moet wel gek zijn om een project van Karan Johar te weigeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.