Shreya Ghoshal aangekomen op Schiphol voor show vanavond

Shreya Ghoshal aangekomen op Schiphol voor show vanavond
Foto: Amjad Jahan/Facebook – Shreya Ghoshal aangekomen op Schiphol

De Indiase zangeres Shreya Ghoshal is vanmorgen aangekomen op Schiphol, samen met een 40-koppig symfonisch orkest. Ze geeft vanavond, vrijdag 4 mei, een show in Rotterdam Ahoy. Shreya Ghoshal is momenteel Bollywood’s top playback-zangeres en haar aanwezigheid in de muziekindustrie is op het moment zo sterk, dat ze ongetwijfeld de nummer één zal blijven in de toekomst.

Als kind won ze een populaire realityshow waarna de bekende music director Kalyanji haar onder zijn hoede nam vanwege haar buitengewone talent. Shreya Ghoshal werd door Kalyanji persoonlijk opgeleid in achttien maanden en is anno 2018 een grootheid in de Bollywood filmindustrie. Haar stem wordt zowel door publiek als critici gewaardeerd. Ze heeft dan ook talloze awards gewonnen.

Haar populariteit bereikte een nieuwe hoogte na Sanjay Leela Bhansali’s film ‘Devdas’.

https://www.youtube.com/watch?v=EB7nlkyUMCA

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.