Katrina Kaif: “Ik wil blijven leren en groeien”

Katrina Kaif: "Ik wil blijven leren en groeien"Bijna iedereen kijkt ernaar uit om Katrina Kaif op het grote scherm te zien. De actrice werkte de afgelopen maanden hard aan twee nieuwe films, maar ze geeft toe dat ze het de afgelopen jaren iets rustiger aan heeft gedaan. En daar had ze een goede reden voor.

“Ik hoop dat ik nu een nieuwe fase of een nieuw hoofdstuk in mijn carrière in ga. Want dat is wat ik wil doen. Ik wil blijven groeien. Een tijdje terug had ik ergens gelezen dat als je het gevoel hebt dat je vastzit op dezelfde plek, dat je dan van binnen dood bent. Je moet vooruit blijven gaan.”

“Je kunt geen nieuwe ervaringen verwachten of opdoen als je niet iets anders doet. Dit betekent niet dat ik op zoek moet naar een andere carrière, maar het betekent dat ik een balans moet vinden binnen de kaders waarin ik werk.”

“Ik wil verschillende dingen proberen en in een ruimte zijn waar ik constant leer en groei. Een paar jaar geleden heb ik gekozen voor een andere aanpak, omdat ik mij niet meer kon vinden in het soort werk dat ik deed. Maar mijn passie is terug. Ik ben tevreden, vind geluk en voldoening op de sets waar ik sta. Ik merk dat ik mij nu veel meer verbonden voel met mijn werk”, aldus Katrina.

Katrina is dit jaar te zien in de films Thugs of Hindostan en Zero.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.