Aamir Khan onthult details over zijn rol in Thugs of Hindostan

Aamir Khan onthult details over zijn rol in Thugs of HindostanEr is niet veel bekend over de Bollywood film Thugs of Hindostan. En in ware Aamir-stijl worden alle details zoveel mogelijk geheim gehouden. Toch sprak Aamir onlangs over zijn rol en de ervaring om zo’n uniek personage te mogen vertolken.

“Thugs of Hindostan is een actie-avonturenfilm en daar zit geen boodschap in. Ik speel een personage die je totaal niet kan vertrouwen. Dus het is echt het tegenovergestelde van Dangal. Het is een zeer achterbaks personage zonder eer. Voor geld is hij zelfs bereid om zijn moeder te verkopen”, zegt Aamir in een interview met de South China Morning Post.

“Maar het is een zeer vermakelijke kerel. En een erg entertainende film. Hier zit geen boodschap in. Het is puur entertainment”, voegt hij toe.

Naast Aamir maken ook Amitabh Bachchan, Katrina Kaif en Fatima Sana Shaikh deel uit van de cast. De film wordt geregisseerd door Vijay Krishna Acharya en staat gepland voor een release op 7 november 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.