Shahid Kapoor wordt opnieuw vader

0

Shahid Kapoor wordt opnieuw vaderShahid Kapoor wordt opnieuw vader. Hij maakte het heugelijke nieuws bekend via Instagram met een zeer schattige foto.

Op de foto ligt zijn dochter Misha, van anderhalf, naast een tekening met ballonnen met de tekst Big sister.

??

Een bericht gedeeld door Shahid Kapoor (@shahidkapoor) op

Shahid sprak vorig jaar over de komst van een tweede kind. “Mira heeft al gezegd dat ze graag zo snel mogelijk een tweede kindje wil hebben. Ze draait de norm om. Mira wil graag vroeg aan kinderen beginnen, zodat ze daarna de tijd heeft om zich te richten op een carrière.”

Mira zei in een recent interview dat ze graag wil werken, maar benadrukt dat ze niet bereid is om haar gezin daarvoor op te geven. “Ik zou heel graag willen werken, maar ik wil ook tijd met mijn gezin doorbrengen. Het moet geen stressvolle baan zijn, maar iets wat ik er makkelijk naast kan doen.”

“Ik houd ervan om thuis te zijn en tijd door te brengen met mijn kind. Ik heb geen kind genomen om maar een uur per dag er voor haar te zijn. Een kind is geen puppy. Ik wil haar zien opgroeien en daar kan niets tegenop.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.