Volgende dansfilm van Remo D’Souza in 4D?

Volgende dansfilm van Remo D'Souza in 4D?Regisseur Remo D’Souza heeft ambitieuze plannen voor zijn volgende dansfilm. Hij wil gebruik maken van de nieuwste technologie en de film maken in 4D.

“We onderzoeken de mogelijkheden om de film te maken in 4D en IMAX. Ik leer iedere dag meer over de nieuwste technologieën en ik hoop dat ik het op de juiste manier kan gebruiken”, aldus Remo.

Zijn laatste dansfilm, ABCD 2, werd opgenomen in 3D. Remo geeft toe dat het erg moeilijk was om de film in 3D te maken, maar het heeft zijn vruchten afgeworpen omdat het format de kwaliteit verbeterde.

“Het maken van een 4D film is nog moeilijker, omdat het publiek er helemaal bij betrokken is. Je moet rekening met alles. De camerahoeken, waar de acteurs staan en dat is vaak zeer vermoeiend voor de acteurs. We willen ook geen compromis sluiten betreffende het verhaal dus voorlopig spelen we nog met het idee”, voegt hij toe.

Binnenkort vliegt Remo naar LA om daar kennis te maken met het 4D-format. “Na de release van Race 3 vlieg ik naar LA om dieper in te gaan op het proces van 4D en IMAX.”

De opnames voor de dansfilm, met in de hoofdrollen Varun Dhawan en Katrina Kaif, gaan later dit jaar van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.