Shahid Kapoor tekent volgende film

0

Shahid Kapoor tekent volgende filmDe carrière van Bollywood acteur Shahid Kapoor lijkt na het succes van Padmaavat op rolletjes te lopen. De 37-jarige acteur heeft naar verluidt opnieuw een film getekend.

Het gaat om het volgende project van regisseur Raja Krishna Menon.

“Shahid en Raja zijn al enige tijd met elkaar in gesprek over een samenwerking. Na de release van Udta Punjab in 2016 begonnen de gesprekken. In de afgelopen jaren hebben diverse projecten de revue gepasseerd en Raja wilde een specifiek script uitwerken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal”, aldus een productiemedewerker.

Menon bevestigt het verhaal. “Ja, Shahid en ik willen heel graag samenwerken aan een project. We hebben allebei gewerkt aan een idee waar we razend enthousiast over zijn. De film is inderdaad gebaseerd op een waargebeurd verhaal.”

Als alles goed verloopt gaan de opnames eind 2018 van start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.