Varun Dhawan voelde egoïsme groeien

0

Varun Dhawan voelde egoïsme groeienBollywood acteur Varun Dhawan wordt momenteel geprezen voor zijn rol in de recent verschenen film October. In een interview vertelt hij waarom hij koos voor deze film.

“October heeft een zeer speciale plek in mijn hart. Mijn carrière ging van start en alles dat ik aanraakte werd goud. Ik voelde dat ik egoïstischer begon te worden en toen belandde deze rol van de onbaatzuchtige Dan in mijn schoot.”

“Dan zit in ons allemaal, maar we zijn het gewoon vergeten. Laten de menselijkheid van de mens niet verliezen. Dat is de boodschap van October. Het leven is zo onvoorspelbaar en we weten niet wanneer een dierbare ons verlaat. Het is belangrijk om tijd te geven aan mensen die je liefhebt en prioriteiten te stelen”, aldus Varun.

De 30-jarige acteur werkt momenteel aan zijn volgende film getiteld Sui Dhaaga met Anushka Sharma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.