Priyanka Chopra kort te zien in trailer A Kid Like Jake

0

Priyanka Chopra kort te zien in trailer A Kid Like JakeDe eerste trailer van Priyanka Chopra’s tweede Hollywood film maakt haar fans niet echt blij. De actrice is ongeveer drie seconden te zien.

Bollywood actrice Priyanka Chopra verhuisde naar Amerika omdat ze de kans kreeg om de hoofdrol te spelen in de serie Quantico. Ze viel op en maakte vrij snel daarna ook haar filmdebuut in Baywatch. Hoewel de film absoluut waardeloos was werd Priyanka geprezen voor haar rol als de slechterik. En ze tekende ook haar tweede Hollywood film getiteld A Kid Like Jake. De eerste trailer is nu uit.

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jim Parsons (The Big Bang Theory) en Claire Danes (Homeland). Priyanka speelt een goede vriendin van deze twee.

A Kid Like Jake is geregisseerd door Silas Howard. De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Daniel Pearle. De film ging in première op het Sundance Film Festival in januari van dit jaar.

Het verhaal van A Kid Like Jake draait om Jake, een 4-jarige die meer houdt van Cinderellas dan GI Joes. Het gaat over modern ouderschap en de uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.