Aamir Khan heeft twijfels over remake Mahabharat

0

Aamir Khan heeft twijfels over remake MahabharatHet project werd groots aangekondigd, maar het lijkt erop dat Bollywood acteur Aamir Khan grote twijfels heeft over het maken van een vijfdelige versie van de Mahabharat.

Aamir is de afgelopen periode druk bezig geweest om het project op poten te zetten. Hij is in overleg met schrijvers en collega’s over de aanpak van zo’n immens project. De acteur hoopte ook zelf een van de hoofdrollen te kunnen vertolken, maar heeft nu zo zijn twijfels over de realisatie ervan.

De 53-jarige acteur heeft de voordelen en nadelen naast elkaar gezet. Na de moeilijke situaties die de makers van Padmaavat te verduren kregen door demonstranten wil Aamir zijn beslissing heroverwegen.

“Een film gebaseerd op mythologie of überhaupt een film maken waarin een figuur uit de geschiedenis centraal staat is erg lastig. Kijk wat de makers van Padmaavat over zich heen kregen. Aamir weet dat de film in de problemen kan raken door groepen die protesteren om het protesteren. De kans is groot dat hij zich op een ander project zal storten”, aldus een productiemedewerker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.