Vrouw Shahid Kapoor opnieuw in verwachting?

0

Vrouw Shahid Kapoor opnieuw in verwachting?Het gerucht gaat dat Mira Rajput Kapoor, de vrouw van acteur Shahid Kapoor, in verwachting is.

Volgens Indiase media zijn er foto’s opgedoken waarin Mira stralend rondloopt met wat lijkt op een babybuikje. Dit nieuws is echter nog niet bevestigd. Het echtpaar, dat al een dochter heeft, zei vorig jaar nog dat ze graag een tweede kind wilden.

“Mira is pas 22 en zou het liefst zo snel mogelijk nog een tweede kind willen. Ze wil de norm omdraaien. Haar plan is om zo snel mogelijk kinderen te krijgen, deze op te voeden tot een bepaalde leeftijd waarna ze zich dan kan richten op een carrière”, aldus Shahid.

Hij voegt toe dat Misha niet gepland was. “Haar eerste zwangerschap was niet gepland, maar ik denk dat we er wel klaar voor waren. Ik in ieder geval wel. Ik wilde heel graag trouwen en een gezin stichten. Mijn baan is erg eenzaam en ik was ook erg eenzaam voor drie a vier jaar. Dit is fijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.