Kan Salman Khan op borgtocht vrij komen?

Kan Salman Khan op borgtocht vrij komen?Schokkend nieuws vanmorgen voor alle fans van Salman Khan. De 52-jarige Bollywood acteur werd vanmorgen door de rechtbank veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. In 1998 zou hij tijdens een reis in Jodhpur, samen met andere acteurs, hebben geschoten op bedreigde antilopen en gazelles.

Salman zal de nacht in de gevangenis moeten doorbrengen. Zijn juridische team werkt hard aan de zaak en hoopt te kunnen pleiten voor strafvermindering. Indien het mogelijk is om de straf terug te brengen naar drie jaar, dan komt Salman op borgtocht vrij waarna hij de straf kan aanvechten in hoger beroep. Dit verzoek wordt morgenochtend om 10:30 uur in de rechtbank van Jodhpur behandeld.

De andere acteurs uit de film Hum Saath Saath Hain, waaronder Saif Ali Khan, Tabu, Neelam en Sonali Bendre, werden ook beschuldigd, maar zijn vanmorgen vrijgesproken. Een vijfde persoon genaamd Dushyant Singh, een lokale zakenman, verscheen ook voor de rechter maar ook hij werd vrijgesproken.

Indien Salman Khan zijn straf volledig moet uitzitten dan zal dit grote financiële gevolgen hebben voor Bollywood en een grote impact hebben op zijn carrière.

Salman heeft recent de opnames van Race 3 afgerond. De film staat gepland voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.